Ambassade en Consulaten van België in Japan
Home Boodschap van de Ambassadeur

Boodschap van de Ambassadeur

Beste leden en vrienden van de Belgische gemeenschap,

Welkom op de website van de Belgische Ambassade in Tokio! Ik hoop dat u er de informatie vindt die u nodig heeft. 

Naast praktische en administratieve info die onontbeerlijk is voor een kwaliteitsvolle dienstverlening van uw ambassade, vindt u er, meer bepaald via onze nieuwsbrief en onze sociale netwerken, ook het recentste nieuws over onze activiteiten. 

Ik hoop dat u dit met belangstelling zal lezen!

De Ambassade blijft zich inspannen om de nodige gegevens te verzamelen in een voortdurend veranderende context, om u correct en tijdig te informeren. Ons hele team staat uiteraard tot uw beschikking indien onze website geen antwoord op uw vragen biedt.  Aarzel niet om hiervoor de contactpagina te raadplegen. 

Sinds mijn aankomst in Japan heb ik een bijzonder bewogen eerste paar maanden beleefd, gevolgd door het beheer van deze lange pandemie, die de mogelijkheid om grote bijeenkomsten te organiseren heeft beperkt. De verschillende activiteiten tot dusver hebben echter de dynamiek en diversiteit aangetoond van de Belgische aanwezigheid en betrekkingen hier in Japan, die het leven en werken in Tokio zo boeiend maken.  Ik kijk ernaar uit om de grootschalige evenementen te hervatten, zodat we eindelijk een receptie kunnen organiseren voor de Belgische gemeenschap in Japan.

Ik wens u allen een goede gezondheid, veel succes in uw activiteiten en hoop u binnenkort te kunnen ontmoeten.   

Roxane de Bilderling