Ambassade en Consulaten van België in Japan
Home Studiebeurzen en businesstraining Business Executive Training

Business Executive Training

EU Gateway programma 

 

EU Gateway programma

Het EU Gateway-programma van de Europese Unie ondersteunt de deelname van Europese bedrijven aan sectoriële commerciële missies naar Japan en Zuid-Korea. De missies naar Japan beslaan de volgende sectoren: mode, interieurontwerp, ICT, gezondheid en medische technologieën, groene technologieën, bouw.

Meer informatie over deelnamevoorwaarden

 

Executive Training Programme

 

Executive Training Programme

Het Executive Training Programme (ETP) van de Europese Commissie richt zich op Europese bedrijven die succesvol zaken willen doen in Japan en Zuid-Korea. Het programma biedt kaderleden van deze bedrijven intensieve taalcursussen en zakelijke trainingen aan.

Meer informatie over deelnamevoorwaarden en deadlines voor kandidaturen: www.euetp.eu.

 

Young Executive Stay (YES) programma

 

Young Executive Stay (YES) programma

Het programma YES is een project voor de ondersteuning van de export, onder de Auspiciën van Z.K.H. Prins Filip. Het programma streeft ernaar jonge Belgische en Luxemburgse kaderleden een opleiding te geven in Japanse zakenpraktijken, onder meer via een werkverblijf van één week in Japan. Het programma geniet de steun van de Belgische Ambassade, de Ambassade van Luxemburg in Tokio, en van de Belgische Gewestelijke handelskantoren.

Voor meer informatie over deelnamevoorwaarden en deadlines voor kandidaturen, gelieve contact op te nemen met de Belgium-Japan Association in Brussel: www.bja.be/services_yes.php.